top of page
Outdoor Production - logo

Vi kan lave enkle og hurtige retter som en del af et større event. Vi kan også lade teamcookingen være den primære og værdiskabende aktivitet.

Med enkle midler skaber vi en stemningsfuld Outdoor Teamcooking Camp, med bålsteder, arbejdsborde til de enkelte teams, belysning og mulighed for også at sidde sammen om den levende ild, når det er tid til en pause og en hyggesnak undervejs.

Jeg samarbejder med flere venues, hvor vi kan garantere en helt unik stemningsfuld kulisse for den afsluttende middag, når maden er klar til servering. Uanset årstiden og vejrudsigten.

Bliver vi rigtig mange, eller skal menuen være en helt særlig kulinarisk oplevelse? Jeg samarbejder med dygtige kokke fra A Treat, der har specialiseret sig i at tage kokkekunsten med udenfor til bålet og gløderne.

Den varme ild og den gode mad, har altid været en samlende kraft for mennesker. Der opstår en unik stemning, når vi laver mad og spiser sammen.    

Alle vil kunne mærke glæden ved i fællesskab at omdanne råvarerne til velsmagende bålretter.

Smagen og duften af maden, og sammenholdet om måltidet, sidder i kroppen og erindringen længe efter vi har sagt 'VELBEKOMME'.

Fokus er på den gode madoplevelse, og samtidig at skabe rammen for det gode samarbejde, de styrkede relationer og fællesskabets værdi.


Er I ganske få, rigtig mange, eller har I andre ønsker, end I finder her? Ring eller skriv - vi sammensætter programmet, så det passer til jer.

Lad os samles om ilden, duften af maden på bålet og den muntre stemning i flokken.

Outdoor teamcooking er fællesskab, hygge, aktivt samarbejde og en unik oplevelse for alle sanserne. 

Firma event - levende ild og sommerstemning

OUTDOOR TEAMCOOKING

FIND AKTIVITETEN TIL JERES NÆSTE EVENT HER

BLINIS, BOBLER & BÅLHYGGE

Det kan hurtigt blive rigtig hyggeligt.

De klassiske råvarer til hjemmelavede blinis og toppings er klar, og danner grundlaget for tilberedning over bålets gløder. Bobler i glasset fuldender den gode oplevelse. Bålet sætter også naturligt den varme og trygge ramme for hyggen og snakken i kredsen. Lad tiden få mindre betydning, og giv plads til den gode samtale med hinanden. Skål og velbekomme. Tidsramme: 1-2 timer. Egnet til: 12 – 30. Lokalitet: Hos jer, eller efter nærmere aftale. Medbring: Praktisk påklædning og fodtøj efter vejret.

BØFFER, BÅL & BUESKYDNING

Der er ikke noget som en rask konkurrence før spisetid.

Lad bålets flammer og varmen fra gløderne være samlingspunktet for et par gode timers hyggelig aktivitet. Snakken går lystigt i flokken, mens bøfferne steger over gløderne, og tilbehøret klargøres. Der skal naturligvis også kåres en vinder i den klassiske disciplin bueskydning for makkerpar. Det er i stunder som disse, historierne huskes. Lad hyggen brede sig. Tidsramme: 1-2 timer. Egnet til: 12 – 30. Lokalitet: Hos jer, eller efter nærmere aftale. Medbring: Praktisk påklædning og fodtøj efter vejret.

2 RETTER FRA MENUKORTET

Fællesskabet vokser, mens duften fra bålmaden breder sig.

Under kyndig vejledning af kokken skal aftensmadens retter tilberedes over bålets gløder. Se frem til en lækker og velsmagende selvgjort 2-retters middag med gode kolleger. Sæt rigelig tid af til hygge og de gode historier. Vælg mellem: Blinis m/ rødløg og hellefisk Flap steak m/ stegte kartofler og gremolata Scotch egg Coq au vin Tomatsuppe (vegetarisk) Risotto m/ kylling Pandekager m/ pærer Tomat cassulet m. bønner (vegetarisk) Tidsramme: 2-3 timer. Egnet til: 12 – 30. Lokalitet: Hos jer, eller efter nærmere aftale. Medbring: Praktisk påklædning og fodtøj efter vejret.

GOURMET TEAMCOOKING CAMP

Vi kæler for den gode smag og den helt unikke madoplevelse.

Giv dig selv og flokken en unik oplevelse for alle sanser. Teamwork og kreativitet blander sig med varmen fra bålets gløder og den indbydende atmosfære, når alle arbejder sammen om at skabe gourmetmåltidets retter. Her løftes niveauet til noget helt særligt bl.a. i dygtigt samarbejde med de gode legekammerater i atreat.dk. Hermed anbefalet. Velbekomme. Tidsramme: 4-5 timer. Egnet til: 12 – 30. Lokalitet: Hos jer, eller efter nærmere aftale. Medbring: Praktisk påklædning og fodtøj efter vejret.

Teamcooking - blinis og bobler
Teamcooking - bøffer over gløderne
Teamcooking - kartofler på ilden
Teamcooking - brødet bages over gløderne
Firma event - hyggeaften efter teamcooking
Firma event - middag og fællesskab ved langbordet efter teamcooking
Teamcooking - så er der serveret
Teamcooking - Coq au vin på menuen
Firma event - festen er flyttet indendørs om vinteren - Vilhelmsborg
bottom of page