top of page
DSCF6181 1 13.47_edited.png

" Relationen er bærende - for kvaliteten af opgaven vi løser sammen.

OM MIG

" For mig handler det om at sætte aftryk. Jeg drives af lysten til at bidrage aktivt til andres erfaring og udvikling. 

Jeg holder af at se mennesker vokse, lære og leve.

/ Bo Jørgensen

Jeg har mere end 30 års erfaring i professionelt arbejde med mennesker, samarbejds- og udviklingsprocesser. Mit fokus er at levere kvalitet, ordentlighed og nærvær i relationen og samarbejdet.

+ 10 år med ledelse
Jeg har bedrevet ledelse i forsvaret, folkeskolen, og af et kommunalt dag- og døgntilbud for voksne med udviklingshæmning, psykiatriske diagnoser og dom til tilsyn og anbringelse. Med ansvar for borgernes trivsel og udvikling, og med ansvar for 50 medarbejdere. Senest har jeg fungeret som administrerende direktør for en privat uddannelsesvirksomhed.

+ 20 år som socialpædagog
Jeg har arbejdet med unge og voksne mennesker i mange sammenhænge. Jeg bruger min erfaring, faglighed og indsigt i menneskets psyke og adfærdsmønstre til at se og motivere til individets, teamets og organisationens næste udviklingstrin.
 

+ 30 år med teambuilding og friluftsliv
Jeg er vokset op med friluftsliv og med skoven i ryggen. Jeg har padlet mere end 1500 km i kano, – heraf de fleste i Canada’s Yukon Territory. Jeg er uddannet træklatrings- og kanoinstruktør, og driver i dag min virksomhed med teambuilding, outdoor teamcooking og firmaevents for virksomheder og deres personalegrupper.

Uddannelser

Stress Mentor og -Coach

NLP-practitioner

Pædagog

Sergent i Forsvaret

Skovarbejder

JEG HAR VALGT AHORNBLADET SOM LOGO, FORDI...

  • … ahornbladet minder mig om det nordlige Canada og ‘The Yukon’. Jeg har tabt mit hjerte til landet, den storslåede natur, historien, kulturen og folket. Mine rejser til landet har givet mig helt unikke oplevelser og venner for livet, og det føles som mit andet hjem.

  • … ahorntræet bærer også det gamle danske navn ‘ær’. At træet er navngivet med en enkelt stavelse, indikerer, at det har vokset i landet meget længe. Det er et robust træ, der trives bedst i meget lys, og som gerne vokser sig stort sammen med andre træarter. Dets brede krone af de karakteristiske blade, der minder lidt om en håndflade, tillader lyset at trænge igennem til skovbundens øvrige vækster.
     

  • … når sensommeren går på hæld, og skoven skifter farve, finder du ikke stærkere og smukkere farver end bladene på ahorntræet. Det minder mig om livets omskiftelighed, og inspirerer mig til at komme ud på nye eventyr.
     

  • … hvis du nogensinde har siddet i godt selskab ved bålets gløder og har nydt en varm og sprød pandekage med ahornsirup, så ved du også, hvor godt den smager – ahornsiruppen er prikket over i’et.

Outdoor Production - logo
bottom of page