top of page

Du får grundlæggende mig som fast partner hele vejen igennem forløbet. Du får også glæde af et landsdækkende netværk af professionelle og passionerede virksomheder og enkeltpersoner, der alle brænder for deres fag.

Jeg samarbejder med udbydere af outdoor- og teambuildingaktiviteter, bålkokke, certificerede instruktører, friluftsvejledere, naturformidlere og -terapeuter, konsulenter og udstyrsleverandører. Alle med stor erfaring i aktivt friluftsliv. Det er din garanti for et professionelt setup.

Dette gode netværk kommer til sin ret, når jeg skal sammensætte det bedste hold til en specifik opgave. Jeg kan koncentrere mig om at gøre det, jeg er god til; at planlægge forløbet og sikre god projektledelse undervejs.

Vi kan gøre en forskel med fokus på målsætning, lokalitetskendskab, sikkerhed mv. Sammen sikrer vi at der er tænkt på alt.

 

Med afsæt i  en grundig indledende afklaring af mål, ideer, budget og andre faktuelle vilkår, sammensætter vi et oplæg. Alt i samråd med dig, så du får det ønskede resultat. 

Vi er med dig hele vejen fra den første kontakt og idéudveksling, gennem planlægning og afvikling, og til vi giver hånd, når gæsterne er gået hjem.

Er I ganske få, rigtig mange, eller har I andre ønsker, end I finder her? Ring eller skriv - vi sammensætter programmet, så det passer til jer.

Står du selv med planlægningsopgaven og afvikling af dit næste event?

Har du brug for støtte til specifikke elementer, eller skal vi levere hele den samlede pakke?

Firma event - aftenfest i tipier

FIRMA EVENTS

Outdoor Production - logo
bottom of page