Ydelser

Outdoor Production hjælper dig med dit næste outdoor event
– sammen finder vi den rigtige retning.

Planlægning og projektledelse

Skal du afvikle et stort event? Har du et klart mål med arrangementet, og er det afgørende, at resultatet bliver en succes?

Læs mere.

Friluftsliv

Du kan få enkeltstående aktiviteter til dit arrangement, eller hele pakken med programlagte aktiviteter, overnatning, forplejning og instruktører.

Læs mere.

Sparring og rådgivning

Står du selv med opgaven med planlægning og afvikling af dit arrangement, men har brug for sparring eller rådgivning på specifikke elementer?

Læs mere.

Telte, lavvuer og tipier

Få en helt særlig stemning til dit event med tipiens charmerende rødbrune dug som kulisse.

Læs mere.

Planlægning og projektledelse

Skal du afvikle et stort event? Har du et klart mål med arrangementet, og er det afgørende at resultatet bliver en succes? Og har du brug for støtte til planlægning, projektledelse og koordinering med de enkelte leverandører, både før, under og efter eventet? Med afsæt i en grundig indledende afklaring af mål, idéer, budget og andre faktuelle vilkår, sammensætter jeg et oplæg, eksempelvis med programlagte aktiviteter, overnatning, forplejning og instruktører. Alt i samråd med dig, så du får det ønskede resultat. Outdoor Production og det sammensatte hold er med dig hele vejen, fra A til Z.

Friluftsliv

Du kan få enkeltstående aktiviteter til dit arrangement, eller hele pakken med programlagte aktiviteter, overnatning, forplejning og instruktører. Alt i samråd med dig, så du får det ønskede resultat. Jeg har et landsdækkende netværk af dygtige friluftsfolk, der alle er eksperter på netop deres felt; eksempelvis outdoor cooking, teambuilding, træklatring, wirebaner, vandring, kajak, kano og SUP mfl.

Sparring og rådgivning

Står du selv med opgaven med planlægning og afvikling af dit arrangement, men har brug for sparring eller rådgivning på specifikke elementer? Jeg kan gøre en forskel med fokus på målsætning, konkret planlægning, valg af udstyr, lokalitetskendskab, sikkerhed, mv. Sammen sikrer vi, at der er tænkt på alt, så du selv kan fortsætte som ansvarlig for processen fra planlægning til succesfuld afvikling.

Telte, lavvuer og tipier

Få en helt særlig stemning om dit event med tipiens charmerende rødbrune dug som kulisse. De største tipier kan opsættes flere sammen, så de skaber plads til meget store grupper. Tipierne er velegnede til både teamudvikling, konferencer, middagsselskaber og fester. Det giver en helt unik oplevelse, når der er dækket op med rustikke borde og bænke, hvide duge og lysestager. Det er også muligt at få lavvuer eller telte opsat til overnatning, når dagens oplevelser skal fordøjes.

Følg med på Facebook

Har du lyst til at følge med i mine projekter, så hop over på min Facebookside.

Her kan du se billeder og info om nogle af de projekter jeg arbejder med på.