top of page
Outdoor Production - logo

Gennem praktiske og lærerige forløb rettes opmærksomheden på medarbejdernes, ledelsens og organisationens evne til effektivt og motiveret samarbejde. 

Outdoor teamcooking event - Den Gamle By

AKTIV TEAMBUILDING

Undervejs i forløbet fokuseres på reflektion, vidensdeling og forankring til hverdagen.

De praktiske forløb kan ofte med fordel suppleres med en teoretisk vinkel. Med fokus på relationer, værdier og bevidst kommunikation. Det giver et kvalificerende fundament for overførbarheden til hverdagens praksis. 

Det hele kan også blot være for fællesskabets og hyggens skyld.
Det kan have stor værdi, når flokken 'bare' har det sjovt.


Er I ganske få, rigtig mange, eller har I andre ønsker, end I finder her? Ring eller skriv - vi sammensætter programmet, så det passer til jer.

Relationens kvalitet er ofte bærende for resultatet af den opgave vi er fælles om – uanset omstændigheden.

Invester tid og energi i at anerkende hinanden og forstå hvordan ‘den anden’ tænker, ser målet og den fælles opgave. Det vil forventeligt kunne måles på bundlinjen, i ledelsen og personalegruppen, hvor dygtigt samarbejde og professionelle relationer ellers udfolder sig. 

Når processerne behøver det, samarbejder jeg med erhvervspsykologer, coaches, terapeuter og andre specialister. Alle med stor erfaring i netop deres fagområde. Det er din garanti for et professionelt set-up.

FIND AKTIVITETEN TIL JERES NÆSTE EVENT HER

SAMARBEJDETS SYNERGI

Samarbejde og synergi – sammen er vi stærkest.

Mærk synergien når samarbejdet fungerer allerbedst. Målet for den samlede organisation er at få så høj en samlet pointscore som muligt. Målet nås bedst gennem planlægning, samarbejde og fokus på synergier, ressourcer og kompetencer. Hvert team skal bl.a. løse praktiske samarbejdsopgaver, og vidensdeling kan vise sig at være nøglen til succes. Tidsramme: 2-4 timer. Egnet til: 12 – 200. Lokalitet: Hos jer, eller efter nærmere aftale. Medbring: Praktisk påklædning og fodtøj efter vejret, samt min. 1 smartphone pr. team.

FRA A TIL B PÅ 60 MINUTTER

God planlægning kan vise sig afgørende.

Det er den samlede gruppes ansvar at få så høj en samlet pointscore som muligt. Det er det enkelte teams opgave at være i mål til tiden. Før teamet starter, skal der udarbejdes en plan for løsning af opgaven. Teamet får tilladelse til at påbegynde opgaveløsningen, når planen er godkendt af instruktøren. Teamet skal være samlet i mål senest klokken X + 60 min. Tidsramme: 2-3 timer. Egnet til: 12 – 200. Lokalitet: Hos jer, eller efter nærmere aftale. Medbring: Praktisk påklædning og fodtøj efter vejret.

KAMPEN OM ILDEN

Der stilles krav til både samarbejde, viden og snilde.

Temaet er ild. I har stor indflydelse på hvordan I bedst løser opgaverne. Hvert team skal bl.a. løse praktiske opgaver med bål og ild. I har stor indflydelse på hvordan I bedst løser opgaverne. Målet for det enkelte team er at få så høj en pointscore som muligt. Målet nås bedst gennem planlægning, samarbejde og fokus på ressourcer og kompetencer. Tidsramme: 2-3 timer. Egnet til: 12 – 200. Lokalitet: Hos jer, eller efter nærmere aftale. Medbring: Praktisk påklædning og fodtøj efter vejret.

POINTJAGTEN

En kamp. En konkurrence. En leg. Et samarbejde.

I vil som team møde en række udfordrende opgaver, der vil stille krav til både fysik, mod, viden og snilde. I kan løse opgaverne i eget tempo og i selvprioriteret rækkefølge. Målet er at samle flest mulige point – igennem planlægning, samarbejde og fokus på teamets kompetencer og ressourcer. Alle opgaver giver point ved korrekt eller delvis udførelse. Tidsramme: 3-4 timer. Egnet til: 12 – 200. Lokalitet: Hos jer, eller efter nærmere aftale. Medbring: Praktisk påklædning og fodtøj efter vejret.

TRAVETUR OG TÆNKEPAUSE

Med stikord til eftertanke og samtale undervejs.

Frisk luft, tid til samtale, plads til at lytte aktivt og til reflektion. Pausen og naturen kan være den bedste katalysator for nye tanker, ideer og erkendelser. Rutebestemt travetur med GPS-båret app. til at guide jer rundt på ruten og med stikord og opgaver undervejs. Der er både mulighed for at vælge faglige spørgsmål, eller I kan udfordre jer selv med personlige emner til samtalen. Tidsramme: 1-2 timer. Egnet til: 8 – 100. Lokalitet: Hos jer, eller efter nærmere aftale. Medbring: Praktisk påklædning og fodtøj efter vejret.

OUTDOOR TEAM CHALLENGE 

Test teamets styrke og koncentrationsevne i praksis.

Der dystes i en række discipliner med fokus på styrke og evnen til koncentration, ex.vis savning med langsav, bueskydning, vandret elastikspring og ildtænding på tid. Hvem der har musklerne, og hvem der kan holde hovedet koldt og sigtet skarpt? Opgaverne er kendt fra starten, og teamet skal beslutte hvem der stiller op i hvilke discipliner. Må det bedste team vinde. Tidsramme: 2-3 timer. Egnet til: 12 – 200 Lokalitet: Hos jer, eller efter nærmere aftale. Medbring: Praktisk påklædning og fodtøj efter vejret.

SEJLTUR & SAMARBEJDSØVELSER

Hyggelig sejlads på Silkeborgsøerne - og en teambuildingøvelse.

Få hele pakken serveret - en smuk og rolig sejltur på Silkeborgsøerne med en af Hjejleselskabets både, frokost ombord, og en aktiv teambuildingøvelse. Enten undervejs på turen, eller under en landgang på en naturskøn lokalitet. Det konkrete indhold, forplejningen og tidsrammen aftales individuelt. Denne unikke, hyggelige og aktive personaledag laves i samarbejde med Hjejleselskabet.dk. Tidsramme: 3-5 timer. Egnet til: 12 – 50 Lokalitet: Silkeborg eller Ry Medbring: Praktisk påklædning og fodtøj efter vejret.

Teambuilding - samarbejde og knob
Teambuilding - vejen til næste opgave
Teambuilding - ildtænding med ildstål
Teambuilding - fællesskab og godt humør
Samtale og nærvær
Teambuilding - savning med langsav
Firma event - Hjejleselskabet
bottom of page