Høj kvalitet, ordentlighed og nærvær

PROJEKTLEDELSE

Skal du afvikle et stort event, så hjælper jeg dig med komplet projektledelse. Har du et klart mål med arrangementet, og er det afgørende at resultatet bliver en succes? Har du brug for støtte til planlægning, projektledelse og koordinering med de enkelte leverandører, både før, under og efter eventet?

Med afsæt i en grundig indledende afklaring af mål, idéer, budget og andre faktuelle vilkår, sammensætter jeg et oplæg, eksempelvis med programlagte aktiviteter, overnatning, forplejning og instruktører. Alt i samråd med dig, så du får det ønskede resultat.

Outdoor Production og det sammensatte hold er med dig hele vejen fra den første kontakt og idéudveksling, hele vejen gennem planlægning og afvikling, og til vi giver hånd, når gæsterne er gået hjem.

Står du selv med opgaven med planlægning og afvikling af dit arrangement, men har brug for sparring eller rådgivning på specifikke elementer? Jeg kan gøre en forskel med fokus på målsætning, konkret planlægning, valg af udstyr, lokalitetskendskab, sikkerhed, mv.

Sammen sikrer vi, at der er tænkt på alt, så du selv kan fortsætte som ansvarlig for processen fra planlægning til succesfuld afvikling.